Ucraïna: canalitzeu les ajudes a través de Farmamundi

S’ha realitzat el primer enviament humanitari de material sanitari

Les peticions de ciutadans rebudes a les farmàcies per fer arribar ajuda humanitària a Ucraïna arran del conflicte bèl·lic, les podeu canalitzar a través de l’ONG farmacèutica Farmamundi, la qual ha començat participant en el primer enviament de material sanitari, i ja està preparant el següent amb medicaments.


Farmamundi posa a disposició de tota la ciutadania un compte bancari per fer aportacions exclusivament destinades a aquesta acció humanitària, amb l’objectiu de finançar les compres i tramesa del material farmacèutic que necessiten i demanen els equips operatius que efectuen l’atenció sanitària a la zona.

BANKINTER ES36 0128 7632 7701 0001 2607

DETALL D’ACCIONS AMB UCRAÏNA: FARMAMUNDI